Esther's Hairdesign dames en heren kapsalon in Westwijk te Amstelveen.

 

Hairextensions

 

Heb je wat dunner haar, of wil je jezelf verwennen met een weelderige bos krullen? Geen probleem! Na het lezen van deze uitleg over extensions ben jij ook overtuigd.

Alles wat je wilt weten over hairextensions!

 

Waarom extensions?

 

Het is een verkeerd denkbeeld dat extensions alleen gezet worden voor een giga haarverlenging. Natuurlijk, extensions zijn de perfecte oplossing om je haar een fikse groeispurt door te laten maken, maar ook voor het voller maken van je haar zijn deze trendsetters de perfecte oplossing. De extensions zijn ook in verschillende leuke kleurtjes verkrijgbaar, die door sommigen door hun eigen haar gedragen worden om zo de ultieme party look te creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extensions door middel van wax bondjes.

Dit kun je het beste bij een kapper laten doen waar een bekende een positieve ervaringen mee heeft. Samen met de kapper zal je allereerst een duidelijke kleurkeuze gaan maken, die vaak uit meerdere tinten bestaat.

Je haar bestaat immers uit meer dan slechts 1 kleur. Hoeveel extensions er in je haar geplaatst zullen worden hangt af van de dikte en volheid van je haar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de grote van je hoofd. Je kunt al beginnen bij een hoeveelheid van 50 extensions, die kan oplopen tot 175 - 200 stuks.

Wat jij wilt: volume of verlening, één ding is zeker: als je het niet van jezelf hebt, zul je extensions nodig hebben (of heel erg veel geduld!).

Hoeveel precies, dat lees je hieronder.

 

• Volumebehandeling: 50 tot 75 stuks

• Haarverlenging dun haar: 100 tot 125 stuks

• Haarverlenging normaal haar: 125  stuks

• Haarverlenging dik haar:  150 stuks

• Haarverlenging extreem dik haar of kort haar:

   175 tot 200 stuks.

 

Door middel van een bonding (dat kan zijn wax, keratine of een kunststof lijmsoort) worden met een warmtetang de extensions aan je eigen haar bevestigd. Nadat ze geplaatst zijn kun je ze maximaal vier maanden inhouden; daarna is het de bedoeling dat je ze door een kapper of deskundige laat verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echt vs. nep haar.

 

Extensions zijn verkrijgbaar in 100% natuurlijk haar of in synthetische vorm. Het verschil is dat echt haar een stuk langer meegaat en daarnaast, net zoals je eigen haar, blootgesteld mag worden aan hitte van onder andere de stijltang of föhn. Synthetisch haar daarentegen mag abslouut niet blootgesteld worden aan hitte (dit in verband met smeltgevaar), en verliest sneller haar glans.

Je begrijpt natuurlijk wel dat het echte haar een stuk prijziger is dan synthetisch haar, dit omdat de kwaliteit een stuk beter is. Reken je het echter op lange termijn uit, dan zul je met echt haar goedkoper uit zijn.

 

 

 

Terug

Westwijk | Birkhoven 45 | 1187 JW | Amstelveen | 020 - 337 45 12 | Contact | Mobiele versie

Designed by SDS © 2015 - 2018